Hagyományos falusi disznóvágás

Disznótoros program családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek csapatépítésre.

A program foglalható október 1-től március 15-ig.

A disznótoros első napja

16.00-17.00 h érkezés
Köszöntő pálinka, majd a ház birtokbavétele.
Előkészület a reggeli torra.
19.00 h bőséges vacsora italokkal.

A disznótoros második napja

06.00 h ébresztő
06.30 h Egy falun boldogan nevelkedett 100-120 kg-os malacka búcsúztatása….a bátrabbak foghatják fülét-farkát….
A disznó feldolgozása, teljesen hagyományos falusi módszerekkel. Aki szeretne, minden folyamatban részt vehet.
08.30 h resztelt máj, reggeli a dolgozó népnek….no meg pálinka…..
Bontás, darabolás, hurka-kolbásztöltés. Szalonnák, sonkák formázása, sózása.
Hagyományos orja leves, toros káposzta készítés a szabad tüzes sparhelten. Pecsenye és kolbászsütés a kemencében.
18.00 h körül megüljük a disznótort. Forró orja leves, hurka-kolbász, pecsenye, házi savanyúság, sör, bor, pálinka ki mit kíván!

A disznótoros harmadik napja

09.00 h reggeli
A szállás elhagyása 11.00 óráig.

A program minimum 8-maximum 12 fővel foglalható!

Az all inclusive  ellátás díja 32.000.-Ft/fő/éj

Az all inclusive ellátás díja tartalmazza a szállást és az ellátást, a disznóvágás programot, korlátlan sör, bor, pálinka, kávé, tea és forralt bor fogyasztással, valamint a dézsafürdő és szauna használatát.

Az elkészült húsok és egyéb termékek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók. 

FOGLALJON MOST!

Szeretettel várjuk – ha kérdése van, keressen bennünket!
06-70-779-7779
“Gomba” gazda